× logo IT školka
Novinky Programy Marketing Osobnosti Recenze Všechny kategorie

Upozornění na novinky

Tawk.to - aplikace pro web

Nedávno jsem vás seznámila s aplikací Smarlook (Smartlook - Analýza návštěvníků webu) a dnes vám něco řeknu o Tawk.to. Je to jedna z dalších aplikací, které můžete využít na svém webu.

Tato aplikace vám zajistí rychlou komunikaci se zájemci o vaší mateřskou školu nebo dětskou skupinu. Rodič si nemusí složitě hledat kontakt, ale jednoduše na stránkách vyskočí okénko s asistentem a rovnou může dotyčný komunikovat.

Tawk.to můžete nastavit dle svých potřeb. Vše můžete mít v českém jazyce, nastavíte si čas kdy se má na stránkách objevit, sami si zvolíte přepnutím, zda budete online nebo offline, můžete si upravit design a je to možné propojit i s telefonem, takže pokud vám někdo napíše, můžete na to reagovat hned.
To, ale není vše, co tato aplikace umí. Tato aplikace vám bude sledovat kdo a kdy k vám chodí. Ukáže vám statistiky vašich stránek, i odkud vaši zákazníci pocházejí.

Samozřejmě nezapomeňte, že pokud chcete aplikaci používat na vašem webu, je třeba mít cookie lištu, kde k tomu uživatel musí dát souhlas.

Já jsem tuto aplikaci měla na stránkách IT školky ještě do nedávna. S příchodem nových pravidel ohledně práv uživatelů jsem se zatím rozhodla, že nebudu tyto aplikace používat. Je to z toho důvodu, že vzhledem k mému zaměření nebyl přínos těchto aplikací tak velký, ale věřím, že některým z vás by se určitě mohla hodit. Rozhodně je dobré vědět, že něco takového existuje a že je ve formě, o které píšu viz výše zdarma.


Aby vám neutekl žádný nový článek na blogu, přihlaste se k odběru novinek pod článkem ;-)
Přečteno 453 x | Kategorie marketing | 03.04.2022

Připravujeme pro vás:
• Hlídač shopů.
• Jak využít QR kódy.
• Novinky IT školky.

Warning: file_get_contents(https://www.iplocate.io/api/lookup/18.191.186.72): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/www/itskolka.cz/www/blog/index.php on line 602